Uusi

Myllymaa; Kadonneet laivakoirat

31,90 €
27,90


Voit tilata Kadonneet laivakoirat -kirjan ennakkoon. Lähetämme kirjan heti kun se saapuu painosta!

 

Kadonneet laivakoirat, Kuisman ja Onervan seikkailut on kauttaaltaan upeasti värikuvitettu, lämminhenkinen tarina, joka on kirjoitettu klassisten salapoliisitarinoiden hengessä. Teos ei ole liian jännittävä, joten se sopii mainiosti ääneenluettavaksi alle kouluikäisille ja on helppolukuinen tietysti myös jo itse lukeville lapsille.

 

Majakassa asuva punaorava Kuisma rakastaa kirjoja, meren tuoksua jaseikkailuja. Metsähiiri Onerva puolestaan asuu mantereella, kaupungissa, jossa on kapeat kujat ja puutalojen ikkunoilla nököttää vanhoja posliinisia laivakoiria. Hetkinen, eipäs nökötäkään!

Laivakoirat ovat kadonneet! Onerva-hiiri huomaa elämänsä tilaisuuden tulleen. Kadonneiden laivakoirien mysteeri on selvitettävä. Löytyykö ratkaisu laivakoirien arvoitukseen saarelta, jonka rantoja suolainen merituuli huuhtoo?

 

Kadonneet laivakoirat on raumalaisen Iida Myllymaan esikoisteos. 

 

Hän itse kertoo näin: “Olen Iida Myllymaa, luova haaveilija, ehdottomasti sarjainnostuja ja yhden pienen lapsen äiti. Rakastan erityisesti vanhoja dekkareita ja seikkailumysteerejä, romanttisista tarinoista puhumattakaan. Olen päiväammatiltani varhaiskasvatuksen

opettaja ja erityisen tärkeänä koen lasten ja nuorten lukijuuden vahvistamisen. Lukemisella kun on tutkitustikin valtavasti hyötyjä jokaisen oppimiselle, puhumattakaan lukemisen tuottamasta ilosta. Toivon siis, että tarinani johdattavat lukijansa kohti tyrskyisiä seikkailuja!”

 

 

Kustantaja on Kuukettu Kustannus, uusi kuortanelainen lasten- ja nuortenkirjakustantamo.

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: KUUKETTU KUSTANNUS, Verkkokauppaan, KUURTANELAASTA JA ETELÄ-POHOJALAASTA
Powered by Powered by