Opiskelu Toimisto Vapaa-aika Tarjoukset Ota yhteyttä
Kyliltä kuultua ja muuta

 

 

Kirjakauppa Personellin toiminnot siirtyvät Kuortaneelle kevään 2017 aikana. 

Vuosi 2016 on lähtenyt käyntiin hurjaa vauhtia ja tällä hetkelle molemmissa kirjakaupoissa on ALE käynnissä! Paljon yksittäiskappaleita tarjolla huokeaan hintaan, tule penkomaan parhaat päältä! (Helmikuu 2016)

Kuortane kuvina -kuvateos Kuortaneelta ilmestyy Marraskuussa ennakkovarauksia otetaan vastaan (Heinäkuu 2015)

Uusia tuulia Kuortaneella (Toukokuu 2015)

Kuortaneen Kirjakauppa siirtyy väljempiin tiloihin Kuortaneen uuteen kauppakeskukseen, Kauppakeskus Kuurnaan, muutto tapahtuu kesäkuun aikana.

 

Alavuden Kirjakauppa muuttaa (Elokuu 2012)

Kirjakauppa Personelli Alavudella pakkaa kimpsut ja kampsut ja laskettelee Järviluomantielle uuteen kauppakeskukseen. Vauhdilla mennään liukurilla eli muutto jo ennen koulujen alkua.  Hurja muuttomyynti koko heinäkuun!

Tupaantuliaiset Alavudella (Toukokuu 2011)

Noin vain on saatu Alavudella paikat kuntoon ja nyt onkin aika esitellä aikaansaannoksemme myös muille! Vietämme Kirjakauppa Personellin tupaantuliaisia lauantaina 14.5.2011 klo 10 alkaen. Tervetuloa tutustumaan!!

Uutisia! (2011)

Puskaradio kyliltä väittää, että Kirjakauppa lopettaa ja muuttaa Alavudelle. Ei huolta, totta vain toinen puoli. Puberteetti-ikäinen kirjakauppamme villiintyy ja levittäytyy Alavuden kaupunkiin. Nämä molemmat kirjakaupat  omilla paikkakunnillaan palvelevat kuortanelaisia ja alavutelaisia vielä pitkään, toivottavasti. Uuden kaupan nimi on Kirjakauppa Personelli.

 

Kuortaneen Kirjakauppa
ma–pe 10–17 la 10–13
Kauppakeskus Kuurna, Keskustie 45
, 63100 Kuortane
(06) 525 4289
myynti(at)kuortaneenkirjakauppa.fi

Kirjakauppa Personelli
Kaikki kirjakauppatoiminnot keskitetty
Kuortaneen Kirjakauppaan